Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tellus modellen fra StjernemadrassenTellus er en lavprismodell for den prisbevisste kjøper som ønsker en kombinasjon av lav pris og god kvalitet.Dette er en modell med Bonell fjærer som fjærsystem. Når man kjøper Tellus så følger det med overmadrass og bøyler på rammemadrasser, overmadrass og ben på kontinentalsenger. Vi har lagt oss på en kvalitet som er av de beste i lavprissegmentet. På madrassen Tellus er det 5 års reklamasjonsrett.

Hardhetsgraden på Tellus er medium.

 

Tellus kontinental madrass

Tellus kontinental madrass

 

Tellus kontinentalseng er tilgjengelig i størrelsene 150 x 200 cm og 180 x 200 cm. Tykkelsen på hovedmadrassen er 17 cm. Totalhøyden på sengen er 60 cm. Tellus-madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. Det følger med en 6 cm overmadrass og ben. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
55 cm m/ bein 15 cm

 

Tellus rammekontinental madrass

Tellus rammekontinental madrass

 

Tellus rammemakontinentalmadrass har en tykkelse på 23 cm. Det følger i tillegg med en 6 cm overmadrass og bøyler. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
23 cm pluss bøyler 23 cm eller bein 15/23 cm

 

Tellus  rammemadrass

Tellus rammemadrass

Tellus rammemadrass har en tykkelse på 23 cm. Det følger i tillegg med en 6 cm overmadrass og bøyler. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
23 cm pluss bøyler 23 cm eller bein 15/23 cm

 

Tellus vendbar madrass

Telus vendbarmadrass
Tellus vendbar madrass har en tykkelse på 17 cm. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. Det følger med en 6 cm overmadrass. En rimelig og grei madrass.

Høyde uten overmadrass:
17 cm


Stoff og fargevalg

Tellus stoff har grå farge med hvitt stretch stoff i liggeflatene

 Tilbehør

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn