Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kontinentalmadrasser fra StjernemadrassenKontinental madrass er en komplett sengeløsning som består av to rammemadrasser, to vendbare madrasser med helt trekk og en overmadrass. Kunden velger selv hvilken hardhet madrassene skal ha på venstre og høyre side. Leveres med sokkel, men ben kan velges om man foretrekker det i stedet for sokkel. Stjernemadrassen produserer kvalitetsmadrasser i flere prisgrupper og vi produserer kontinentalmadrasser med spesialmål.

 

Leo Lux kontinental madrass

 

Leo Lux er en av de beste kontinentalmadrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Dette er en komplett seng.

Hovedmadrassen kan snues og har samme hardhet på begge sider. Man kan bestille madrassen med forskjellige hardheter på liggeflatene som for eksempel fast på høyre side og medium på venstre side. Leo Lux er den tykkeste og beste madrassen fra Stjernemadrassen. Leveres med ben. Sokkel kan velges

En kvalitetsmadrass for livsnytere eller for den som virkelig vil ligge godt! 

Les mer om Leo Lux

 

Libra kontinental madrass

 

Libra er en svært god kontinental madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem og stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. Dette er en seng med svært god liggekomfort og lang levetid. En kontinentalseng som svarer til forventningene. Blir levert med ben. Sokkel kan velges 

Les mer om Libra

 

Gemini kontinental madrass

 

Gemini kontinentalseng er en komplett seng av meget god kvalitet. Gemini kontinentalmadrasser er dobbeltfjærende med vårt unike Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål for bedret sidestabilitet i både hovedmadrassen og undermadrassen. Stopning i miljøskum. Slitesterkt trekk i møbelstoff/polyester-stretch. En seng med meget god liggekomfort og lang levetid. En kontinentalseng som svarer til forventningene. Blir levert med ben. Sokkel kan velges.

Les mer om Gemini

Merkur kontinental madrass

Mercur kontinental madrass

 

Merkur kontinentalseng er en rimelig seng av god kvalitet. Merkur kontinentalmadrass har Bonell fjærsystem i undermadrassen, og Pocket fjærsystem i hovedmadrassen. Stopningen i madrassene er polyeter skum, men i overmadrassen er det HR skum, som har bedre trykkavlastning enn vanlig skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff, i liggeflatene er det valgt et strechstoff. Dette er en madrass med god liggekomfort og lang levetid.

Leveres som standard med bein, men kan også leveres med sokkel. En meget bra kontinentalseng til deg som ønsker en rimelig kvalitetsmadrass.

Les mer om Merkur

Tellus kontinental madrass

Tellus kontinental madrass

 

Tellus kontinentalseng er tilgjengelig i størrelsene 150 x 200 cm og 180 x 200 cm. Tykkelsen på hovedmadrassen er 17 cm. Totalhøyden på sengen er 60 cm. Tellus-madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. Det følger med en 6 cm overmadrass og ben. En rimelig og grei madrass.

Les mer om Tellus

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn