Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Vendbar madrass fra StjernemadrassenEn vendbar madrass er en enkel madrass med et fjærsystem i midten som er pålimt stopning og påtrukket et madrasstrekk. Alle vendbare madrasser fra Stjernemadrassen har lik hardhet på begge sider. Dette for å gi like god støtte og komfort uavhengig av hvilken side man bruker. Stjernemadrassen produserer kvalitetsmadrasser i flere prisgrupper og vi produserer madrasser med spesialmål. Har du en seng som har ukurante mål så skreddersyr vi madrasser til den.

 

.

Leo Lux vendbar madrass

 

Leo Lux er en av de bestevendbare madrassene i markedet når det gjelder liggekomfort og kvalitet. Stopning og fjærinnlegg er av ypperste klasse. Madrassen kan benyttes på begge sider og har samme hardhet på begge sider. Leo Lux er den tykkeste og beste madrassen fra Stjernemadrassen.

Les mer om Leo Lux

Libra vendbar madrassLibra er en svært god vendbar madrass. Libra har Pocket activ sone fjærsystem og stopning i miljøskum. Trekket er i møbelstoff/polyester-stretch som gir en myk og behagelig liggekomfort. En madrass med svært god liggekomfort.

Les mer om Libra

Gemini vendbar madrass

 

Gemini er en meget god vendbar madrass. Gemini vendbarmadrass har et unikt Pocket fjærsystem med 10 mm kantstål for bedre sidestabilitet og stopning i miljøskum. Gemini har et slitesterkt trekk i møbelstoff/polyesterstretch. En madrass med meget god liggekomfort og lang levetid.

Les mer om Gemini

Merkur vendbar madrass

Mercur vendbar madrassMerkur vendbar madrass leveres i standard størrelser og som spesialmål. Merkur vendbar har Pocket fjærsystem og stopning i polyester skum. Trekket på madrassen er i et kraftig og slitesterkt møbelstoff med strechstoff i liggeflatene. En vendbar madrass med god liggekomfort og lang levetid.

Les mer om Merkur

Tellus vendbar madrass

Tellus vendbar madrassTellus vendbar madrass har en tykkelse på 17 cm. Madrassen har Bonell fjærer og stopning i skum. Trekket på madrassen er standardtrekk med grå og hvit farge. Det følger med en 6 cm overmadrass. En rimelig og grei madrass.

Les mer om Tellus

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn